Blind geeft toe: "Het liefst had ik nu nog bij Ajax gespeeld"

Daley Blind
Daley Blind Foto: © Pro Shots

Ondanks zijn goede prestaties bij Girona baalt Daley Blind nog altijd van zijn vertrek bij Ajax, zo laat hij weten in de podcast van zijn zaakwaarnemersbureau SEG. De routinier liet weten dat hij zich niet meer gewaardeerd voelde in Amsterdam. 

"Ja, maar dat heeft niet te maken met Ajax zelf", benadrukt Blind. "Dat heeft te maken met individuen op dat moment. Maar de club Ajax zit nog steeds diep in mijn hart. En daar ga ik het liefst ooit nog naar terug. Het liefst had ik daar continu nog gezeten", laat hij weten. Blind botste destijds met trainer Alfred Schreuder. 

 Na de overstap naar Bayern München speelt Blind nu bij Girona, waarmee hij boven verwachting presteert. "Dat het zo zou lopen dit seizoen, had niemand voorspeld. Ik zei ook tegen Kees (Vos, zaakwaarnemer, red.), voordat ik ging tekenen: ja, wat als we degraderen? Er moet iets staan dat ik dan wel weg kan. Dat zijn wel dingen waar je het over hebt. En Kees zei toen: nee, we zetten er gewoon een Champions League-clausule in. Dan zeg je: Oké Kees, is goed. Dat is dan wel mooi en grappig dat het achteraf dan ook gebeurt."

Lees meer:
0 reacties