"Blind had al heel snel spijt van zijn overgang naar Bayern München"

Daley Blind
Daley Blind Foto: © Orange Pictures

Daley Blind maakte afgelopen winter transfervrij de overstap van Ajax naar FC Bayern München. Volgens clubwatcher Mike Verweij heeft de verdediger spijt van zijn overstap naar Der Rekordmeister. Dat zou de Oranje-international aan een aantal vertrouwelingen hebben verteld.

Bij Bayern krijgt Blind te maken met een trainerswissel, want Julian Nagelsmann is ontslagen. "Ik denk wel dat dit heel vervelend is voor Blind, die overigens al heel snel spijt had van zijn overstap naar Bayern München", zegt Verweij in de Voetbalpodcast van De Telegraaf. "Volgens mij heeft Blind dat wel tegen een aantal vertrouwelingen gezegd. Als hij even wat langer had gewacht, was Alfred Schreuder gewoon weg geweest."

"Hij had dan prima bij Ajax kunnen blijven. Ondertussen trok Bayern München razendsnel een nieuwe linksback (João Cancelo, red.) aan, voordat hij gesetteld was in München." Het contract van Blind bij Bayern loopt na dit seizoen af.

Het is nog de vraag of de Duitse topclub wil gaan verlengen. Verweij: "Ik denk dat het nu heel verstandig is voor Blind om toch te kiezen voor de ontsnappingsroute richting Marc Overmars, bij Royal Antwerp", aldus Verweij.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand