Blind nog zonder speelminuten: "Gaat geheid gebracht worden"

Daley Blind en Hasan Salihamidzic
Daley Blind en Hasan Salihamidzic Foto: © Pro Shots

Daley Blind is nog niet in actie gekomen namens zijn nieuwe club Bayern München. Volgens general manager van het zaakwaarnemerskantoor SEG, Remco Oversier, komt daar wel verandering in omdat er afspraken zijn gemaakt.

"De club heeft een behoefte en het voordeel van Daley is dat je hem op meerdere posities kunt inzetten", zegt hij tegenover ESPN. "Hij gaat geheid aan spelen toekomen en minuten maken. De rollen zijn heel duidelijk besproken en afgesproken. Aan het einde van het seizoen moeten we kijken hoe verder."

Bij Bayern München geldt Blind als opvolger van de geblesseerd geraakte Lucas Hernández. "Er ontstaat een probleem en met Daley heb je een speler die op meerdere posities uit de voeten kan. Op dat moment speelde hij het WK en was er contact met Ajax over zijn perspectief daar. Hij ging van basisspeler naar vierde keuze. Dat doet iets met je."

Oversier geeft aan dat ze bij de Duitse recordkampioen meer dan tevreden zijn over de voormalig Ajacied. "De feedback van de eerste weken was top, zowel als teamspeler als wat hij levert op de trainingen. Dan word je wel gebracht en ga je minuten maken", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand