Blind over huidige situatie: "Of dat een lange neus naar Ajax is?"

Danny Blind
Danny Blind Foto: © Pro Shots

Danny Blind is maar wat blij met de stap die zoon Daley heeft gemaakt. De voormalig Ajacied mocht deze winter transfervrij vertrekken en tekende bij de Duitse grootmacht Bayern München.

"Het is natuurlijk geweldig", reageert vader Danny in de studio van Ziggo Sport. "Bayern is één van de beste clubs in de wereld, ook één van de best geleide clubs. Het is daar goed georganiseerd, op een hoog niveau."

"Als ik vertel dat dit niet helemaal de weg was die Daley had uitgestippeld, zeg niks geks", vervolgt Blind. "Hij kwam terug naar Ajax om daar te eindigen. Daar ga ik verder niet over uitwijden. Hij moet maar een keer vertellen waarom het zo gegaan is. Maar Bayern is een geweldige club. Er waren nog meer opties, ook in grote voetballanden. Maar als Bayern zich echt concreet meldt, is de keuze niet zo moeilijk denk ik."

"Of de overstap een lange neus naar Ajax is? Daar ga ik niets over zeggen. Daar gaat het ook helemaal niet meer om. Als Daley er wat over wil zeggen, dan moet hij dat doen. Ik hoop dat hij van deze prachtige stap geniet. Ik moet hier niet in detail treden over de zaak. Dat moet de persoon in kwestie doen, vind ik. Niet een agent of een vader", aldus Blind.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand