Blind over huidige situatie: "Of dat een lange neus naar Ajax is?"

Danny Blind is maar wat blij met de stap die zoon Daley heeft gemaakt. De voormalig Ajacied mocht deze winter transfervrij vertrekken en tekende bij de Duitse grootmacht Bayern München.

"Het is natuurlijk geweldig", reageert vader Danny in de studio van Ziggo Sport . "Bayern is één van de beste clubs in de wereld, ook één van de best geleide clubs. Het is daar goed georganiseerd, op een hoog niveau." "Als ik vertel dat dit niet helemaal de weg was die Daley had uitgestippeld, zeg niks geks", vervolgt Blind. "Hij kwam terug naar Ajax om daar te eindigen. Daar ga ik verder niet over uitwijden. Hij moet maar een keer vertellen waarom het zo gegaan is. Maar Bayern is een geweldige club. Er waren nog meer opties, ook in grote voetballanden. Maar als Bayern zich echt concreet meldt, is de keuze niet zo moeilijk denk ik." "Of de overstap een lange neus naar Ajax is? Daar ga ik niets over zeggen. Daar gaat het ook helemaal niet meer om. Als Daley er wat over wil zeggen, dan moet hij dat doen. Ik hoop dat hij van deze prachtige stap geniet. Ik moet hier niet in detail treden over de zaak. Dat moet de persoon in kwestie doen, vind ik. Niet een agent of een vader", aldus Blind.

💬 Danny Blind over de transfer van Daley Blind ‘Het is gegaan zoals het gegaan is. Ik hoop dat hij ervan geniet.‘ #ZiggoSport #DannyBlind #Bayern pic.twitter.com/A3W9qHGJ43 — Ziggo Sport Voetbal (@ZS_Voetbal) January 8, 2023

Lees meer: