Bodø/Glimt ziet geen voordeel: "Daar zijn zij wel bekend mee"

Kjetil Knutsen
Kjetil Knutsen Foto: © Pro Shots

Ajax speelt donderdagavond de return tegen Bodø/Glimt. Het duel wordt gespeeld op kunstgras, maar volgens middenvelder Patrick Berg hoeft dat niet per se een groot voordeel te zijn.

"Ik weet niet of wij morgen favoriet zijn, maar ik denk dat de meeste Ajax-spelers wel bekend zijn met kunstgras", wordt de aanvoerder van Bodø/Glimt geciteerd door Voetbal International. Ook trainer Kjetil Knutsen, in het verleden veelvuldig in verband gebracht met Ajax, verwacht een gelijkopgaand duel.

"Ajax is een ploeg met een bijzondere speelstijl, heel aanvallend. Ik denk niet dat er grote verschillen zullen zijn met de vorige wedstrijd. Misschien zijn ze nu wat voorzichtiger en gaan ze meer op de counter spelen", aldus de coach. "Wij zullen in ieder geval trouw blijven aan onze eigen speelstijl. Het was heel vervelend om vorige week die twee late treffers te incasseren, maar we hadden wel het gevoel dat we een goede prestatie hadden geleverd."

Hij hoopt dat het thuispubliek belangrijk kan zijn: "We hopen dat de fans uitkijken naar deze wedstrijd, want dat doen wij ook. We willen morgen vanaf de warming-up hun steun voelen, dat betekent veel voor onze spelers. Dan heb ik er veel vertrouwen in dat we samen een fantastische ervaring kunnen creëren", besluit Knutsen.

Lees meer:
0 reacties