Bookmaker: Pak maar liefst 25 (!) keer je inzet bij titel Ajax

Sebastien Haller en Dusan Tadic
Sebastien Haller en Dusan Tadic Foto: © Pro Shots

Ajax kan woensdagavond de landstitel tegen SC Heerenveen veiligstellen. De thuisploeg is de duidelijke favoriet bij de bookmaker. Toch heeft BetCity een flinke Odds Boost voor een zege van de Amsterdammers!

Ajax wint voor 25.00 (!) keer je inzet!

Ajax kan woensdag voor de 36ste keer de titel binnenslepen. De ploeg van trainer Erik ten Hag moet winnen van Heerenveen om zeker te zijn van het kampioenschap. Wint Ajax in de Johan Cruijff ArenA? Dan krijg je als nieuwe speler in plaats van 1.15x maar liefst 25x je inzet! Schrijf je hier in!

Maakt Tadic het verschil?

Ook voor bestaande gebruikers zijn er mooie odds. Dusan Tadic is de laatste tijd in vorm. De aanvaller heeft in de laatste acht competitieduels zes keer het net gevonden. Als je verwacht dat Ajax woensdagavond wint van Heerenveen en dat Tadic een doelpunt maakt, krijg je 1.94 keer je inzet terug! Scoort Tadic tweemaal? Dan krijg je een Boosted Odd van 7x je inzet!

Wedtips Ajax - SC Heerenveen

Ajax is favoriet, maar Heerenveen weet vaak te scoren in de Johan Cruijff ArenA. In de laatste acht onderlinge duels in Amsterdam kwamen beide teams tot scoren, maar Ajax won altijd (doelsaldo: 34-12). Als je nu een duel met meer dan 4.5 goals verwacht, krijg je bij BetCity 2.70 keer je inzet terug! Scoort Ajax zelf minimaal vijf keer? Dan krijg je een odd van 5!

Overige wedtips:

  • Ajax wint & duel met meer dan 3.5 goals: 1.83
  • Ajax wint & BTTS 'ja': 2.40
Dusan Tadic met de schaal

Ajax wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

Ajax is al kampioen, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij Vitesse. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van Ajax nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties