Boskamp: "De mensen snappen niet wat er in Amsterdam gebeurt"

Jan Boskamp
Jan Boskamp Foto: © Pro Shots

Jan Boskamp is lovend over het huidige Feyenoord. Volgens hem ontstaat er een andere perceptie over het elftal van Arne Slot, zo vertelt hij in Feyenoord Magazine.

"Vroeger als ik naar Feyenoord ging, hoopte ik alleen dat we zouden winnen, maar tegenwoordig ga ik ook om goed voetbal te zien. Juist doordat we nu vaak zo goed voetballen, zie je dat mensen soms beginnen te zeiken als we een keer geen resultaat halen, zoals ook in de uitwedstrijd tegen Lazio (1-0, red.)", zo vertelt Boskamp.

Volgens de analist speelt Arne Slot een grote rol in de ontwikkeling van de club. "Dat mensen nu soms, zelfs na een overwinning, over Feyenoord zitten te zeiken, is eigenlijk een compliment. De trainer en de ploeg hebben dat zelf gecreëerd, doordat mensen eraan gewend zijn geraakt dat Feyenoord elke tegenstander hoteldebotel kan spelen."

Ook in het buitenland worden de prestaties van de Rotterdammers opgemerkt. "Jarenlang werd hier meer gesproken over Ajax dan over Feyenoord, maar dat is nu helemaal omgedraaid. De mensen snappen niet wat er in Amsterdam gebeurt en zien Feyenoord opeens het beste voetbal van Nederland spelen. Voor Feyenoorders is het genieten dat we op dit punt zijn aanbeland, het is de verdienste van Arne Slot dat hij ons weer op de kaart heeft gezet."

Lees meer:
0 reacties