Bosz genoemd bij PSV: "Weet dat ze van hem zijn gecharmeerd"

Peter Bosz op de training van Lyon
Peter Bosz op de training van Lyon Foto: © Pro Shots

Roger Schmidt heeft aangekondigd te gaan vertrekken bij PSV en dus is het speculeren meteen begonnen. Wie gaat de nieuwe trainer van PSV worden?

“Cocu heeft aangegeven dat PSV altijd kan bellen”, begint Marco Timmer bij Voetbal International. “Ruud van Nistelrooy wil niets liever dan trainer worden van PSV. Maar ik denk dat zowel Van Nistelrooy als PSV geleerd heeft van het recente verleden: Mark van Bommel werd eigenlijk een jaar te vroeg hoofdtrainer.”

“Van Nistelrooy heeft recent nog gezegd dat hij denkt er nu nog niet klaar voor te zijn. Ik denk dat PSV misschien hoopt op Van Nistelrooy over één of twee jaar en er een tussenpaus komt. Dan heb je in Cocu natuurlijk iemand die het al bewezen heeft”, vervolgt hij.

Van Nistelrooy en Cocu zijn niet de enige namen die genoemd worden. “Ronald Koeman is ook een naam die vaak voorbij komt. Wim Jonk wordt genoemd. Ik weet dat ze binnen PSV ook nog gecharmeerd zijn van Peter Bosz. PSV hoeft niet te wanhopen. Maar het namedropping is weer begonnen. ”

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand