Boulahrouz sneert naar Antony: "Speelt met schijt in de broek"

Antony in actie in de halve finale van de FA Cup
Antony in actie in de halve finale van de FA Cup Foto: © BSR Agency

Khalid Boulahrouz heeft flink uitgehaald naar Antony. Hij walgt van de reactie van de Braziliaan nadat hij met Manchester United de strafschoppenreeks won in de halve finale van de FA Cup tegen Coventry City, de nummer acht van de Championship.

De aanvaller liep na de beslissende strafschop van Rasmus Hojlund naar de supporters van Coventry City om hen te provoceren. Hij liep met zijn handen achter zijn oren langs de fans van de tegenstander. “Super misplaatst, echt een beetje zielig vind ik het wel. Hij beseft niet in welke situatie hij zelf zit, en wat zijn team zojuist geflikt heeft. Hij is de allerlaatste die dit mag doen. Hij is voor honderd miljoen euro gekocht en speelt elke wedstrijd met schijt in zijn broek”, laat Boulahrouz weten bij Rondo op Ziggo Sport.

De oud-verdediger geeft ook nog een compliment aan de ploeg uit de Championship. "Die gasten hebben een geweldige prestatie geleverd. Je moet gewoon als een gentleman het veld afgaan. Je moet je diep schamen… Als teamgenoot zou ik tegen hem zeggen: ‘Joh, schaam je diep, man… gedraag je’,” besluit hij.

Manchester United gaf in de halve finale van de FA Cup een 0-3 voorsprong weg. Aan het einde van de verlenging werd een goal van Coventry City vanwege buitenspel afgekeurd. Uiteindelijk werd de penaltyreeks met 2-4 gewonnen door Manchester United.

Lees meer:
0 reacties