Brands leeft mee met Ajax: "Ik ben niet iemand die daar om lacht"

Marcel Brands
Marcel Brands Foto: © Pro Shots

De sportieve crisis bij Ajax gaat Marcel Brands niet in de koude kleren zitten. Dat vertelt de algemeen directeur van PSV in gesprek met Voetbal International.

In gesprek met het voetbalblad geeft hij aan dat het hem zeker wat doet. “Ik had een goede relatie met Edwin van der Sar en ik weet hoeveel druk er op hem komt als dit soort dingen gebeuren. Dan heb je als collega echt wel met hem te doen. Ik ben niet iemand die lacht om Ajax, omdat daar allerlei dingen misgaan.”

Ook geeft hij aan dat er veel kan gebeuren binnnen een Betaald Voetbalorganisatie. “ Ik ken daar niet alle ins en outs. Maar ik vraag me wel af: hoeveel mensen zijn daar in het belang van de club en hoeveel in het belang van zichzelf bezig? Als je voor een club werkt, moet je jezelf wegcijferen voor het clubbelang. Ik ben nu geen kampioen, hè. De spelers, de trainers en de club worden kampioen. Ik ben trots op alle medewerkers. En ik ben er een onderdeeltje van geweest. Niet meer dan dat. We moeten het niet groter maken dan het is”, besluit de PSV-directeur.

Lees meer:
0 reacties