BREAKING | Ajax verlengt met Van der Sar: "Dat zijn redenen genoeg"

Edwin van der Sar
Edwin van der Sar Foto: © Pro Shots

Edwin van der Sar heeft zijn contract bij Ajax verlengt. De clubbestuurder had in Amsterdam nog een contract tot en met november 2023, maar de RvC is voornemens om het contract van de oud-doelman te verlengen tot en met 30 juni 2025.

"Ik heb de afgelopen tien jaar erg veel meegemaakt bij Ajax", begint Van der Sar tegenover de clubsite van Ajax. "In die jaren zijn we met de club gegroeid op vele vlakken. Het internationale aanzien is met name dankzij de prestaties van ons eerste elftal enorm toegenomen. Er zit een fantastische organisatie achter die dat mede mogelijk maakt. Ons doel is structureel onderdeel uitmaken van de internationale top."

"Vanaf 2024 verandert de opzet van de Europese toernooien en wij willen jaarlijks meedoen aan de veranderde Champions League", gaat Van der Sar verder. "Die reis is nog niet ten einde en ik wil daar graag mijn bijdrage aan blijven leveren. Ik werk dagelijks met enthousiaste collega’s die de lat ook steeds hoger willen leggen. Niet alleen bij het eerste elftal maar ook op kantoor, bij de jeugdopleiding en bij de Ajax Vrouwen."

"Het stadion is altijd vol en de groei van de verkoop van de verschillende Ajax-shirts aan jong en oud in binnen- en buitenland is ongekend. We voelen uit en thuis veel support van onze fans. Genoeg redenen om de komende jaren mijn ziel en zaligheid te blijven inzetten voor de club", aldus Van der Sar.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand