BREAKING | Gravenberch geblesseerd: einde seizoen voor toptalent

Ryan Gravenberch
Ryan Gravenberch Foto: © Pro Shots

Ryan Gravenberch komt dit seizoen niet meer in actie voor Ajax. De middenvelder moet de laatste drie wedstrijden van zijn ploeg missen vanwege een blessure die hij woensdag op de training opliep.

De Telegraaf meldt dat de middenvelder woensdag geblesseerd raakte aan zijn enkel, waarna het gewricht in het ziekenhuis in het gips is gezet. Gravenberch, die in de belangstelling staat van onder andere Bayern München, moet hierdoor de duels tegen AZ, Vitesse en SC Heerenveen aan zich voorbij laten gaan. De blessure van Gravenberch is niet ernstig, maar houdt hem zes weken aan de kant.

Mochten Ajax en Bayern München tot een akkoord komen, komt er een eind aan een periode van twaalf jaar in Amsterdamse dienst. De middenvelder kon vrijwel altijd op een basisplaats rekenen onder Erik ten Hag en werd ook international. Nu dreigt er dus een vervelend einde te komen aan de Ajax-periode van de middenvelder.

Ajax verdedigt in de laatste drie wedstrijden een voorsprong van vier punten op de naaste concurrent PSV. Daarnaast hebben de Amsterdammers ook een veel beter doelsaldo dan de Brabanders. Zondag neemt Ajax het op tegen AZ.

Lees meer:
0 reacties