Brian Brobbey heeft het zwaar: "Staat daar met Kenneth en Kris"

Brian Brobbey
Brian Brobbey Foto: © BSR Agency

Brian Brobbey baalt flink van de uitschakeling in de Conference League. De teleurgestelde spits gaf na afloop van de 4-0 nederlaag bij Aston Villa aan wat er in de kleedkamer is gezegd.

"Niet veel, de trainer sprak alleen", onthult Brobbey bij Veronica. "Hij zei: jammer, als je ziet wat voor fouten we achterin maken, dat het dan gewoon door onszelf komt", zegt de spits, die erkent dat Villa een maatje te groot was voor dit Ajax. "Ze zijn natuurlijk de betere ploeg, als we eerlijk zijn."

"Maar als je onze fouten ziet vandaag... Iedereen kan fouten maken eerlijk gezegd. Het kan gebeuren, denk ik", aldus Brobbey, die zich daaraan stoort. "Maar wat kan je eraan doen?" Aanvallend was Ajax donderdag onzichtbaar: "We hebben niks gecreëerd denk ik."

Brobbey vervolgt: "Ik denk dat het een beetje moeilijk is voorin, eerlijk gezegd. Je staat daar met Kenneth (Taylor, red.) en Krys (Hlynsson, red.). Het was moeizaam." Ajax moest het wederom doen zonder Steven Bergwijn en Steven Berghuis, die kampen met blessures. Dat laat zich voelen. "Ze worden zeker gemist ja. Ik hoop dat ze snel fit zijn."

Lees meer:
0 reacties