'Brobbey misdroeg zich op feestje tegenover dame': "Dat zat zo erin"

Brian Brobbey
Brian Brobbey Foto: © BSR Agency

Brian Brobbey is op dit moment actief met het Nederlands Elftal op het EK Voetbal. Reality FBI deelt op Instagram een bijzonder verhaal, waar Shirley, bekend van Ex on the Beach en influencer met 278.000 volgers op Instagram, lastig zou zijn gevallen op een feestje. Dat laat zij weten in de podcast Loslopend Wild. De influencer werd overrompeld door een zoenende Brobbey, zo laat zij weten.

Via Instagram en TikTok werd ze uitgenodigd op een luxe feestje in Amsterdam, georganiseerd vanwege het einde van het voetbalseizoen. Er liepen veel schaarsgeklede vrouwen rond, zo gaf Shirley aan in de podcast. 

Reality FBI schrijft: "Tijdens het feest benaderde Brian Brobbey haar onverwachts en kuste haar zonder toestemming vol op de mond. Shirley beschrijft hoe ze volledig overrompeld werd door zijn 'grote mond'. "Met zulke grote lippen die die heeft. Zonder dat ik met hem gepraat had. Hij overvalt mij met die enorme kusmond van hem. Het mondje van mij verdween tot aan zijn strot. Ik was nat tot aan het puntje van mijn neus en mijn kin, dat zat helemaal zo erin. Ik zei nog doe normaal man gek." Geschrokken en boos gaf ze hem een duw en verliet het feest." 

Brobbey had zijn Snapchat in Shirley's telefoon gezet, maar zij negeerde hem. De volgende dag stuurde hij haar een dwingend bericht op Snapchat: 'Reageer als ik tot jou praat.' Dit was voor Shirley de druppel die de emmer deed overlopen. Hieronder het volledige bericht, waar ook gesuggereerd wordt Brobbey een vriendin had ten tijde van het feestje.

Brian Brobbey op de pagina van Reality FBI
Brian Brobbey op de pagina van Reality FBI Foto: © Instagram Reality FBI
Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
11/08
Ajax
16:45
SC Heerenveen
zo
18/08
NAC Breda
16:45
Ajax
zo
1/09
Feyenoord
14:30
Ajax
zo
15/09
Ajax
14:30
FC Utrecht
za
21/09
Go Ahead Eagles
20:00
Ajax
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 0 0 0
2 Almere City 0 0 0
3 AZ 0 0 0
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
Bekijk de hele stand