Brobbey van repliek gediend: "Dan wil je niet beter worden"

Brian Brobbey
Brian Brobbey Foto: © BSR Agency

Marco van Basten is verrast door de uitlatingen van Brian Brobbey aan zijn adres. De analist van Ziggo Sport laat zich regelmatig kritisch uit de spits en zijn team en daar reageerde hij op.

Brobbey zei onder meer dat Van Basten niet wist hoe het eraan toe ging in Amsterdam. "Ik begreep het niet helemaal", reageert de voormalig topspits maandagavond bij Rondo. "Ik ken die trainer inderdaad niet. Is dat gek? Ik wist niet wie het was op dat moment. Ik geef gewoon mijn mening en meer niet. Ik ben inderdaad nooit bij Ajax. Ik kijk het op televisie en zie het allemaal wel."

Gerald Vanenburg snapt Van Basten. "Ik begrijp het ook niet helemaal. Als Marco het over een speler heeft, kan die speler daar twee dingen mee doen. Je kunt het positief en negatief uitleggen. Ik zou er iets mee proberen te doen. Desnoods bel je hem en vraag je: wat bedoel je? Ik denk dat het als spits niet de eerste de beste is in Nederland, dus je kunt er ook wel iets meer mee doen."

Brobbey gaf in zijn interview met Ajax Life aan ook geen individuele training van Van Basten te willen. "Dan wil je niet beter worden. Dat vind ik niet zo slim. Ik vind Brobbey echt een goede spits, maar je kunt ermee doen wat je wilt. Ik zou er anders mee omgaan."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
11/08
Ajax
16:45
SC Heerenveen
zo
18/08
NAC Breda
16:45
Ajax
zo
1/09
Feyenoord
14:30
Ajax
zo
15/09
Ajax
14:30
FC Utrecht
za
21/09
Go Ahead Eagles
20:00
Ajax
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 0 0 0
2 Almere City 0 0 0
3 AZ 0 0 0
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
Bekijk de hele stand