Carragher maakt zich zorgen om Henderson: "Hij is zichzelf niet"

Jordan Henderson tegen FC Volendam
Jordan Henderson tegen FC Volendam Foto: © BSR Agency

Jamie Carragher denkt dat Jordan Henderson niet goed in zijn vel zit. De middenvelder van Ajax bedankte voor medewerking aan de afscheidvideo voor Jürgen Klopp, die vertrok bij Liverpool.

Henderson stond tussen 2011 en 2023 onder contract bij de Reds, waar Klopp tussen 2015 en 2024 actief was. In aanloop naar de laatste wedstrijd van de Duitse coach bij Liverpool benaderde Carragher diverse (oud-)spelers van Liverpool om een boodschap in te spreken. "Ik sprak twee of drie weken geleden via WhatsApp met Jordan, vanwege een video-item dat ik namens Sky Sports maakte voor Klopp", vertelt de oud-voetballer in The Overlap.

Henderson bedankte. "Het was mensen opgevallen dat Jordan Henderson niet in het video-item zat. Ik merkte dat Henderson zichzelf niet was. Ik kreeg het gevoel dat Henderson niet met de pers wilde praten." Carragher denkt dat zijn moeizame maanden bij Ajax een weerslag hebben op de Engelsman. 

"Ik herinner me ook een interview waarin een Nederlandse man (Hans Kraay junior, red.) er hard in ging bij hem. Ik heb besloten om hem niet te pushen om een interview te doen en een boodschap in te spreken", aldus de voormalig topverdediger. Henderson kreeg deze week nog een enorme dreun te verwerken: de Ajacied ontbreekt in de voorselectie van Engeland voor het EK in Duitsland.

Lees meer:
0 reacties