Chery roemt Ajax-uitblinker: "Anders waren ze nog minder geweest"

Tjaronn Chery tegen Ajax
Tjaronn Chery tegen Ajax Foto: © Pro Shots

Tjaronn Chery pakte met NEC een punt in de Johan Cruijf ArenA. Na afloop sprak hij met Forza NEC en was hij lovend over Brian Brobbey.

NEC pakte dus een punt, maar misschien had er wel meer ingezeten als de ploeg nog wat meer durf op de mat had gelegd. Komt dat misschien toch door de naam Ajax? "Dat weet ik niet. We hebben wel aangegeven om vol vooruit te voetballen, maar ze hebben natuurlijk wel goede voetballers. Ze zitten in een mindere fase, maar het blijft wel gewoon Ajax en die kunnen goed voetballen."

Toch heeft Chery ook genoten van zondagmiddag. "Ja, natuurlijk is dit een mooie wedstrijd. Ik had er alleen meer van verwacht vandaag. Ik ben blij hoe we als team gespeeld hebben en ben blij om weer terug te zijn in de ArenA inderdaad."

NEC beleefde vorige week een debacle tegen RKC, maar herstelde zich dus knap tegen Ajax. "Als je uiteindelijk de laatste paar minuten ziet dat we de 2-2 over de streep kunnen trekken, is dat heel belangrijk. Ze hebben met Brobbey een spits die abnormaal sterk is. Ze mogen blij zijn dat hij bij Ajax speelt, anders waren ze absoluut nog een stuk minder geweest. Deze man is gigantisch. Hij is echt super bezig."

Lees meer:
0 reacties