Christian Eriksen praat met Erik ten Hag: "Ik ben niet tevreden"

Jurriën Timber met Christian Eriksen
Jurriën Timber met Christian Eriksen Foto: © Pro Shots

Christian Eriksen is dit seizoen geen vaste waarde bij het Manchester United van Erik ten Hag. De voormalig Ajax-speler is dan ook niet tevreden met zijn huidige situatie.

Dat vertelt de Deen aan TV2. "Natuurlijk wil hij dat je klaar bent als de kans zich voordoet, en natuurlijk heb ik hem verteld dat ik dat ook ben. Ik heb hem verteld dat ik graag meer zou willen spelen, maar hij kiest voor dit team en daar heb ik alle respect voor."

Vorig seizoen kwam Eriksen nog tot 28 wedstrijden in de Premier League. Hij acht zichzelf nog steeds goed genoeg om terug te keren op dat niveau. "Als je kijkt naar de situatie van de club, dan is de concurrentie groot en hebben we wedstrijden gewonnen. Dus ik begrijp volledig dat je dan niet speelt. Het gaat erom dat ik mezelf bewijs, zoals je dat als voetballer iedere drie dagen moet doen, om weer in de basis te komen. Dus dat is mijn doel. Ik ben niet tevreden over dat ik niet speel, maar ik lig er niet wakker van. Het is zoals het is: je bent niet beter dan je laatste wedstrijd."

Lees meer:
0 reacties