Daley Blind betwist woorden Huntelaar: "Niet zoals het gegaan is"

Daley Blind
Daley Blind Foto: © Pro Shots

Daley Blind is ervan overtuigd dat hij nog bij Ajax had gespeeld wanneer Marc Overmars nog de technisch directeur in Amsterdam was geweest, zo vertelt hij tegen de NOS. De verdediger geeft dat Klaas-Jan Huntelaar niet het juiste verhaal vertelt over het vertrek van Blind bij Ajax.

"Ik moet mijn woorden zorgvuldig kiezen", zegt Blind. "Wat ik vandaag lees in een verhaal van Klaas-Jan Huntelaar... Dat is niet helemaal zoals het gegaan is. Of zoals ik het zie. Daar wil ik later zeker nog over uitweiden en mijn kant van het verhaal vertellen. Hoe het daadwerkelijk gegaan is."

Blind was dichtbij een overstap naar Royal Antwerp FC, waar Overmars technisch directeur is. De verdediger geeft aan dat hij denkt dat hij niet was vertrokken bij Ajax als Overmars daar de technische scepter nog zwaaide. "Die kans is wel groot", zegt Blind die verder aangeeft niet teveel kwijt te willen over het pijnlijke vertrek bij Ajax. "Ik wil daar een andere keer uitgebreid op terugkomen. Ik kan alleen maar zeggen dat mensen die mijn carrière bekijken, weten dat ik een vechter ben. Ik ben niet iemand die wegloopt als ik een keer op de bank zit."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand