Verweij: "Dan kun je Eriksen met goed fatsoen niet ophalen"

Christian Eriksen
Christian Eriksen Foto: © Pro Shots

Mike Verweij kan zich niet voorstellen dat Ajax besluit om Christian Eriksen naar Amsterdam te halen. Valentijn Driessen vindt het echter niet zo'n slecht idee.

"Het zou heel erg gek zijn. Ajax heeft in het geval van Nouri geroepen dat hij – ook als hij op het veld goed behandeld zou zijn – nooit meer op Champions League-niveau was teruggekomen. Als je dan vindt dat Eriksen dat wel kan...", aldus Verweij in de voetbalpodcast van De Telegraaf.

"Uiteindelijk is er een prima regeling getroffen met de familie Nouri, maar als je dat ooit hebt geroepen en er zelfs een arbitragezaak voor wilde voeren, dan kun je Eriksen met goed fatsoen niet ophalen", vertelt hij kritisch.

Collega Valentijn Driessen is echter niet zo standvastig. "We hebben Eriksen gezien met Denemarken tegen het Nederlands elftal en dat is wel een speler die heel goed zou passen bij Ajax. Even los van het hele hartprobleem. Het is een speler in de traditie van Daley Blind om terug te keren. Voetballend kan hij er volgens mij fluitend in mee."

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand