'Danilo gaat voor pikante transfer: spits gratis naar Feyenoord'

Danilo in het uitshirt van Ajax
Danilo in het uitshirt van Ajax Foto: © Pro Shots

Danilo maakte komende zomer waarschijnlijk de overstap naar Feyenoord. De aanvaller kan transfervrij vertrekken bij Ajax en gaat voor de pikante overstap.

Dat meldt Feyenoord Transfermarkt dinsdagochtend. Het medium zegt 'de eerste interne bevestiging' van dat nieuws te hebben gekregen. De Braziliaanse aanvaller was in de eerste seizoenshelft de stand-in voor Sébastien Haller, maar na de winterstop zakte hij in de hiërarchie door de komst van Brian Brobbey. Nu mag hij zich ergens anders laten zien.

Afgelopen seizoen was de aanvaller verhuurd aan FC Twente. Daar maakte de spits een uitstekende indruk met zeventien doelpunten in 33 wedstrijden. Dat zou Feyenoord overtuigd hebben om de gok te nemen. Of de komst van Danilo ook gevolgen heeft voor een mogelijke transfer van Cyriel Dessers, die dit seizoen gehuurd wordt, is niet duidelijk.

Dusan Tadic met de schaal

Ajax wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

Ajax is al kampioen, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij Vitesse. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van Ajax nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties