Danny Blind reageert: "Dan had het niet zo geëscaleerd als nu"

Danny Blind
Danny Blind Foto: © Pro Shots

Eerder besloot de RvC van Ajax om zichzelf te gaan belonen met een vergoeding en dit zorgde voor veel ophef. Danny Blind heeft woensdagavond gereageerd op de chaos bij Ajax en stelt dat deze ophef te maken heeft met het slechte sportieve seizoen.

“Ajax is een beursgenoteerd bedrijf met een RvC waar bepaalde verantwoordelijkheden aan vastzitten, die niet minder zijn geworden de laatste jaren, dan vind ik dat daar een vergoeding bij hoort", begint hij zijn verhaal bij Ziggo Sport. "Ik denk dat het alles, maar dan ook echt alles te maken heeft met de gang van zaken in dit seizoen. Ik kan me niet aan de indruk onttrekken dat als Ajax ‘gewoon’ kampioen was geworden, dat dit onbesproken was gebleven. Er zijn natuurlijk altijd mensen voor en tegen, maar dan had het denk ik niet zo geëscaleerd als nu."

Blind hoopt dat de schade bij Ajax beperkt blijft. "Ik vind dat de rijen gesloten moeten blijven, dat je dingen met elkaar moet oplossen en niet tegen elkaar moet gaan ageren. Er komen nu allerlei groeperingen die van alles en nog wat vinden. Laat Ajax nu gewoon weer zorgen dat de zaakjes op orde komen. Je mag best kritisch zijn in een seizoen wat niet goed is, waar dingen ook niet goed gegaan zijn, ook met transfers. Maar dan vind ik dit eigenlijk zonde van de energie", besluit hij.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand