Dave Vos eerlijk: "Daar hebben we wel mee geworsteld dit seizoen"

Dave Vos
Dave Vos Foto: © Pro Shots

Dave Vos is positief over de toekomst van Ajax. Hij weet dat Jong Ajax en de hoofdmacht een lastig seizoen achter de rug hebben.

"Aan het einde van vorig jaar ben ik met de staf gaan kijken hoe we spelers konden klaarmaken om de laatste stap te kunnen zetten richting het eerste elftal", vertelt Vos in een item van Ajax TV. Dit seizoen was hij trainer van Jong Ajax. Dat verliep lastig. "Je wilt spelers ontwikkelen, dat is waar wij voor staan. Ik vind ook dat bij ontwikkeling past dat je moet leren presteren."

"Als je wil presteren in de Keuken Kampioen Divisie, dan heb je een stukje ervaring nodig, een stukje balans. Daar hebben we wel mee geworsteld dit seizoen", geeft Vos toe. Hij is wel positief over de toekomst: "Ik denk dat we met de club een goede weg in zijn geslagen nu. Dat we met elkaar heel goed voor ogen hebben waar we naartoe willen. Er is een hele goede analyse gemaakt over afgelopen seizoen. Ik denk dat iedereen de potentie en mogelijkheden ziet, want bij deze club is niks te hoog gegrepen."

Hij besluit: "Ik geloof dat deze club alles kan bereiken wat maar kan. Die potentie moeten we met elkaar weer volledig omarmen en we zullen vol gas gaan geven", aldus Vos, die komend seizoen assistent bij het eerste elftal wordt.

Lees meer:
0 reacties