Dave Vos sprak met Graham Potter over rol in technische staf Ajax

Dave Vos
Dave Vos Foto: © Pro Shots

Dave Vos voerde gesprekken met Graham Potter over zijn rol in de technische staf van Ajax. De Engelsman lijkt uiteindelijk niet de nieuwe hoofdtrainer van de Amsterdammers te worden. 

Vos, dit seizoen trainer van Jong Ajax, lijkt volgend seizoen een belangrijke rol te krijgen bij het eerste. "Vos loopt al vijftien jaar rond bij Ajax en ik zie zijn ontwikkeling. De cursus coach betaald voetbal heeft hij met de hoogste cijfers ooit gehaald. Dave blijft bij Ajax en het klopt dat hij zich bij de staf van het eerste gaat voegen", vertelt zaakwaarnemer Guido Albers bij Goedemorgen Eredivisie. "Hij heeft ook al gesprekken met Potter gevoerd daarover."

Dat Potter niet naar Amsterdam komt, betekent niet dat de rol van Vos bij het eerste ook niet doorgaat. "Het moeilijke hiervan is dat Ajax heel graag met hem door wilde. Hij heeft laten zien wat hij kan en hij is niet alleen maar van de data", weet Albers. "De manier van werken zoals hij bij Jong Ajax moet werken, met acht jongens op het trainingsveld, dat is natuurlijk ook niet de juiste. Maar het komt wel goed."

Lees meer:
0 reacties