Davids hoopt op verandering bij Ajax: "Maar het wordt heel lastig"

Edgar Davids hoopt dat Ajax deze zomer de bezem door de selectie haalt. De voormalig speler van de Amsterdammers heeft soms met 'samengeknepen billen' naar Ajax gekeken.

"Je wist niet wat er op het veld zou verschijnen. Eerst kregen we een oorwassing tegen Feyenoord, maar daarna pakken ze het tegen FC Twente toch weer op. Ze konden dus wel wat, maar het was gewoon te wisselvallig en te laat. Dus volgend jaar weer verder", zegt Davids bij Rondo. Er moet een bezem door de selectie, zo maakt hij duidelijk.

"Het wordt wel heel lastig. Als je net meer dan honderd miljoen hebt uitgegeven, kun je dat het jaar erna niet weer doen. Dat wordt een onmogelijk verhaal", weet de oud-voetballer. "Wij verwachten, omdat het Ajax is, dat ze er meteen staan. Maar als het budget daar niet naar is, dan moet je kijken naar wat je hebt en je kunt krijgen."

"Het is gewoon heel zonde", vindt Davids. "Als je eenmaal in de malaise zit, zakt het in elkaar als een kaartenhuis. Dan maakt het niet uit wie er is en hoe goed je bent. Je wordt er gewoon in meegezogen."

Lees meer:
0 reacties