De Graafschap bevestigt terugkeer Ajax-doelman Sten Kremers

Sten Kremers
Sten Kremers Foto: © BSR Agency

Doelman Sten Kremers komt volgend seizoen weer uit voor De Graafschap, zo meldt de club via de officiële kanalen. Kremers werd door Ajax vanuit de jeugd van De Graafschap overgenomen, maar keert nu dus weer terug op het oude nest. In Doetinchem tekent hij een contract voor twee seizoenen. 

“Er is heel veel vertrouwen in de kwaliteiten van Sten vanuit de complete technische staf”, aldus Peter Bijvelds. “Hij vormt samen met Ties al een mooi koppel doelmannen, waarbij wij nadrukkelijk nog op zoek zijn naar een derde lid van het keepersteam. Hiervoor is ook Thijs Jansen zeker nog in beeld. Tegelijkertijd zien wij in Sten heel duidelijk een potentiële eerste doelman.”

“Ik ben heel blij dat ik weer terug ben bij De Graafschap” aldus de Kremers zelf. “Het klinkt heel cliché maar het is gewoon zo; het voelt als thuiskomen. Ik ken veel jongens uit de selectie goed en een aantal zijn vrienden van me, dat maakt het extra mooi om terug te komen. Ik ben blij met het vertrouwen en heb er heel veel zin in.”

Lees meer:
0 reacties