De Mos: "Die ontpopt zich nu, dat wist ik al twee, drie jaar geleden"

Aad de Mos
Aad de Mos Foto: © Pro Shots

Aad de Mos denkt dat Ajax het aankomende seizoen gewoon weer vol voor de landstitel gaat. Een zogeheten tussenjaar na het doen van grote uitgaande transfer gaat er niet komen, stelt hij.

"Dat geloof ik niet. Bij Ajax bestaan geen tussenjaren. Ajax moet op basis van de huishouding altijd spelen voor de titel. Er zullen een aantal jongens vertrekken maar er staan ook al weer jonge talenten klaar. Ik heb heel veel vertrouwen in Kenneth Taylor, Taylor is een geweldige speler, die ontpopt zich nu, dat wist ik al twee, drie jaar geleden", vertelt hij bij Twee Viertje.

Ook Youri Regeer krijgt lof. "Regeer heeft het goed gedaan. De weg wordt vrijgemaakt voor jonge talentvolle spelers zoals Gravenberch en De Ligt allemaal een keer begonnen zijn, dat geldt ook voor Taylor en voor Regeer en Ajax zal zeker ook goede aankopen doen en ook spelers gaan verkopen voor de hoofdprijs dus ik denk dat Ajax er altijd weer bovenop komt."

Wel is er over de positie van technisch directeur onzekerheid. "Of dat nu met Hamstra c.q. Huntelaar is. Een groot verlies blijft Marc Overmars. Het tandem Ten Hag – Overmars daar droomt elke coach van, dat was uniek en de gevolgen van het vertrek van Marc Overmars hebben we de laatste maanden wel teruggezien aan het spel en de manier waarop Ajax op het veld stond."

Dusan Tadic met de schaal

Ajax wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

Ajax is al kampioen, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij Vitesse. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van Ajax nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties