De Mos heeft advies: "Hij moet bij Ajax de touwtjes in handen nemen"

Volgens Aad de Mos heeft Ajax momenteel iemand nodig die de touwtjes in handen neemt en voor rust zorgt. Hij ziet dan ook een duidelijke kandidaat die Ajax weer uit de crisis zal moeten helpen.

"Ik zou in de raad van commissarissen wat meer Ajax-bloed willen zien", begint De Mos bij Raad van Aad van SoccerNews. "Mensen die hun sporen hebben verdiend in het voetbal en c.q. bij Ajax. Ik denk dat je in deze crisistijd iemand nodig hebt die de boel kan overzien. Op allerlei vlakken moet er natuurlijk verbetering komen bij Ajax."

De Mos ziet dan ook een duidelijke kandidaat naar voren komen. "Ik denk dat Louis van Gaal een uitstekende man zou kunnen zijn om bij Ajax de touwtjes in handen te nemen. Totdat Alex Kroes in dienst kan treden. Hij moet het aanspreekpunt zijn van iedereen. Waar iedereen zijn berichten kan achterlaten, met wie hij kan sparren over opstellingen en trainingen. En een klankbord kan zijn voor diverse mensen. De rust moet absoluut terugkomen en dat kan alleen maar als je Ajax kent van De Toekomst tot de Arena", besluit de oud-trainer.

Lees meer:
0 reacties