De Mos: "Ik denk dat hij visie heeft, hij heeft goed werk geleverd"

Aad de Mos
Aad de Mos Foto: © Pro Shots

Aad de Mos maakt zich geen zorgen over de mogelijke aanstelling van een nieuwe trainer en nieuw technisch directeur bij Ajax. De analist ziet geen stress bij de Amsterdammers.

"Ik denk dat beide technisch directeur en hoofdtrainer aan elkaar verbonden zijn en dat ze wellicht Alfred Schreuder willen hebben, die is nog volop in de running bij Club Brugge om het kampioenschap binnen te halen. Ik denk dat hij vanuit zijn positie gezegd heeft: alsjeblieft, breng nog niks naar buiten. Op het moment dat het naar buiten komt dat ik naar Ajax ga zou dat het kampioenschap kunnen kosten bij Club Brugge", vertelt hij bij Twee Viertje.

Een voorstander van Schreuder zou hij wel zijn. "Ik denk ook dat hij visie heeft, hij heeft goed werk geleverd bij Club Brugge waar het niet crescendo liep, de spelers waren uitgekeken op de trainer Clement, het was niet makkelijk om in die periode in te stappen, ze stonden heel veel punten achter op Union en ze hebben door die schitterende overwinning van afgelopen zondag, twee-nul in de play-offs, nu staan ze gelijk."

Dusan Tadic met de schaal

Ajax wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

Ajax is al kampioen, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij Vitesse. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van Ajax nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties