De Mos over mogelijke Danilo-transfer: "Dat was bij Ajax nihil""

Danilo
Danilo Foto: © Pro Shots

Danilo Pereira staat in de nadrukkelijke belangstelling van Feyenoord. Aad de Mos denkt dat de Rotterdammers er goed aan doen als ze erin slagen om de Braziliaan binnen te halen.

"Feyenoord kan niet een heel seizoen met één spits meedoen, volgend jaar ook weer Europees voetbal, voor de titel", begint De Mos bij het TweeViertje. "Dat zal ook weer een item worden omdat ze goed voetbal spelen, tweede jaar van Arne Slot."

"Ik ga er van uit dat Linssen een grote transfer gaat maken naar Japan, op zijn leeftijd. Dessers blijft, daar ben ik van overtuigd, je kan het niet maken ten opzichte van het legioen om van Dessers afscheid te nemen. Zijn rendement is zo hoog, zijn killer-instinct is onbetaalbaar, dus vier miljoen is een koopje. Ik denk dat je naast Dessers een goede spits erbij kunt gebruiken", vervolgt De Mos.

"Ik denk dat Danilo het best goed gaat doen als ze hem vertrouwen geven", voorspelt De Mos, die denkt dat het perspectief beter zal zijn dan in Amsterdam. "Hij moet ook toekomst zien om te spelen, dat was bij Ajax nihil, zeker toen Brobbey terugkwam."

Lees meer:
0 reacties