De Mos over nieuwe doelman: "Jongste van het bejaardencentrum"

Gerónimo Rulli
Gerónimo Rulli Foto: © Pro Shots

Ajax hengelde Gerónimo Rulli binnen als nieuwe doelman en de dertigjarige Argentijn moet de nieuwe eerste doelman van de Amsterdammers worden.

"Je zit nu in een soort bejaardencentrum en er komt er eentje bij die ook dertig is, dus die wordt de jongste in het bejaardencentrum. Ze zijn allemaal over de dertig, zelfs tegen de veertig en nu komt er weer eentje die is dertig", vertelt Aad de Mos bij SoccerNews over de keepers van Ajax.

De Mos ging ook in op de transfer van Daley Blind. "Je moet kiezen tussen de speler of de trainer. Ze zijn voor Schreuder gaan liggen omdat ze met Schreuder door willen. Die heeft dezelfde aanloopproblemen als Ten Hag gehad. Dat is een keuze die je maakt en dat is ten koste gegaan van Daley Blind. Maar die gaat bij Bayern zeker zijn speelminuten maken."

"Als Ajax niet goed presteert komt men terecht in die algemeenheden. Dan worden die jongens die beter verdienen eruit gewipt en dan is Blind niet goed genoeg. In een keer draaien diezelfde mensen weer om en zeggen: ‘Ze hadden hem niet weg mogen sturen’, omdat ze zien dat hij nu bij Bayern München speelt", concludeert De Mos

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand