De Mos over situatie Schreuder: "Het ergste wat je kan overkomen"

Aad de Mos
Aad de Mos Foto: © Pro Shots

Ondanks de 0-2 overwinning op FC Den Bosch in de TOTO KNVB beker is het nog altijd onrustig rondom Ajax. Aad de Mos denkt dan ook dat er al eerder zaken in het technische hart hadden moeten veranderen bij de Amsterdammers.

"Dat had allang moeten gebeuren natuurlijk", zegt De Mos in de podcast Twee Viertje. "De successen van Feyenoord verdoezelt dat daar geen technisch directeur is, de situatie bij PSV verdoezelt een klein beetje dat daar geen td is en bij Ajax is ook geen td. Het is voor mij onbegrijpelijk dat er alleen bij AZ een td is, in de vorm van Max Huiberts en bij Twente in de vorm van Jan Streuer. Bij alle drie de grote topclubs is er geen td. Het geeft aan dat het niet goed georganiseerd is vanaf boven."

Ook gaat De Mos in op de geluiden omtrent Alfred Schreuder. De trainer van de Amsterdammers zou namelijk de kleedkamer aan het verliezen zijn. "Dat is het ergste wat je kan overkomen. Dan ben je overgeleverd aan de goden. Ik vond het al frappant dat er in de wedstrijd tegen Emmen met Blind niets door de medespelers werd gezegd.

"Als je de beelden nog eens nakijkt, en dat hebben ze bij Ajax ook gedaan, vond ik dat wel frappant. Naar mijn informatie zijn er ook vervelende dingen met spelers gebeurd voor de wedstrijd tegen NEC. Dus het wordt vijf voor twaalf voor Schreuder en Ajax", aldus De Mos.

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 34 51 82
2 PSV 34 49 75
3 Ajax 34 48 69
4 AZ 34 33 67
5 FC Twente 34 39 64
6 Sparta Rotterdam 34 23 59
7 FC Utrecht 34 5 54
Bekijk de hele stand