Denswil baalt tijdens interland: "Had hem geld moeten geven"

Stefano Denswil
Stefano Denswil Foto: © Pro Shots

Stefano Denswil was er dichtbij om even de held van Suriname te worden. De verdediger was er dichtbij om de matchwinner te worden tegen Martinique. De doelman wist dit echter te voorkomen.

Denswil eiste afgelopen zondag een vrije trap op bij het Surinaamse elftal in de oefeninterland tegen Martinique. De verdediger wist de bal bijna in de korte hoek te krijgen, maar via de lat en de rug van de keeper ging de bal over. Denswil liet tegenover ESPN weten dat hij er flink van baalde. “Ja, kut van die keeper. Misschien had ik hem wat geld vooraf moeten geven, dat hij hem doorliet”, grapte hij. “Ik dacht echt dat hij erin ging, maar helaas net niet.”

Op die manier eindigde de wedstrijd in 1-1. Denswil denkt zelf echter dat Suriname het duel had moeten winnen. “Met alle kansen die je hebt gehad en niet goed hebt uitgespeeld. Veel nieuwe jongens hebben het aardig gedaan, dus we kunnen terugkijken op een goede week (Suriname is op trainingskamp in Nederland, red.). Ik had ook niet verwacht dat het zo druk zou zijn hier in Almere. Dat is alleen maar leuk.”

Ook is de verdediger van het Turkse Trabzonspor positief over hoe het Surinaamse voetbalelftal zich ontwikkelt. “Ik denk dat we er steeds meer kwaliteit bij krijgen. Dat zie je aan de spelers die we vandaag op het veld hadden staan, maar er komen misschien nog meer jongens bij. Suriname begint wat kleur te krijgen. Steeds meer spelers die kunnen kiezen tussen Nederland en Suriname kiezen voor Suriname. Dat is natuurlijk hartstikke mooi voor de Surinamers, maar ook voor onszelf. Wij kunnen het land trots maken”, besluit hij.

Lees meer:
0 reacties