Derksen haalt hard uit naar Ajax: "Wat is dit voor gekkigheid?"

Johan Derksen
Johan Derksen Foto: © Pro Shots

Ajax wil mogelijk Jan van Halst tijdelijk promoveren tot algemeen directeur van de club. Johan Derksen en Valentijn Driessen snappen hier beiden helemaal niets van.

"Dat heeft hij ook zo goed gedaan bij FC Twente", opent Derksen cynisch bij Vandaag Inside. Driessen vult aan: "Hij is totaal mislukt bij FC Twente. Op dit moment staat hij alles toe wat Mislintat doet, ongelooflijk. Die gaat dadelijk over personeelszaken, commercie, financiën… Wat is dit voor gekkigheid?"

Derksen is geen fan van de leiding van Ajax. "De club wordt geleid door lichtgewichten die dat helemaal niet aankunnen. Daarom heb ik wel vertrouwen in Alex Kroes van AZ, die kun je op een boodschap sturen." Het is echter nog maar de vraag wanneer Kroes kan worden aangesteld door een concurrentiebeding in zijn contract. "Ook een beetje kinderachtig van AZ, hoor."

Driessen is het daar niet mee eens. "Hij weet zo veel van AZ. Hij heeft allerlei internationale lijstjes met spelers die AZ heeft geanalyseerd." Derksen is nog niet overtuigd: "Iedere topclub kent alle spelers die wat kunnen in de hele wereld." Driessen countert: "Ajax niet, hoor."

Lees meer:
0 reacties