Derksen haalt keihard uit naar Van Halst: "Klinkklare onzin"

Johan Derksen is uiterst kritisch op Jan van Halst. Volgens de analist had de ex-interim-algemeen directeur van Ajax eerder moeten ingrijpen toen Sven Mislintat nog werkzaam was in Amsterdam.

Maandagavond deed Van Halst zijn verhaal bij Rondo, maar dat kon Derksen niet bekoren. “Wat hij zegt is klinkklare onzin", reageert hij in Vandaag Inside. "Die man heeft toegestaan dat die Duitser twaalf miskopen heeft binnengehaald. Na drie miskopen had hij keihard in moeten grijpen. Hij had moeten zeggen: ‘Wacht eens even, dit zijn geen Ajax-voetballers. Je bent geen directeur van Willem II!’."

Valentijn Driessen zag dat Van Halst amper kritisch aangepakt werd in Rondo. "Van Basten had niet al zijn feiten op een rijtje, dat was wel jammer. Maar die Jan lulde zich overal redelijk onderuit. Maar als je hem gewoon de duimschroeven aandraait...", aldus de journalist. "Het is echt zo’n mannetje die een aantal boeken heeft gelezen over coaching en management. Dat werkt niet meer. Je moet gewoon inhoud hebben, maar dat heeft Jan niet."

Lees meer:
0 reacties