Derksen lacht om mogelijke Ajax-trainer: "Dat is toch een wielrenner?"

Johan Derksen
Johan Derksen Foto: © Vandaag Inside

Ajax moet op zoek naar een nieuwe trainer, aangezien John van 't Schip vertrekt bij de Amsterdammers. Voetbaljournalist Valentijn Driessen denkt dat de club uit de hoofdstad voor een lastige keuze staat.

"Ze willen graag een Nederlander, maar de spoeling is dun", begint Driessen bij Vandaag Inside. "Pascal Jansen is vrij. Slot die gaat natuurlijk niet naar Ajax, want dan is ‘ie zijn leven niet zeker in Nederland en ook zijn familie niet. Frank de Boer zou kunnen, maar die denkt zelf dat ze niet bij hem zullen uitkomen."

"Dan worden er nog een aantal lichtgewichten genoemd. Die Pepijn Lijnders van Liverpool (daar werkzaam als assistent, red.) kun je geen hoofdtrainer maken." Johan Derksen is het eens met de voetbaljournalist: "Lachwekkend."

Driessen noemt nog een kandidaat voor Ajax. "Dan heb je nog Dave Vos." Met Jong Ajax staat Vos momenteel vijftiende in de KKD. Derksen moest opzoeken wie de trainer was. "Die Vos kende ik nog niet eens. Dat is toch een wielrenner?", aldus een grappende Johan Derksen.

Lees meer:
0 reacties