Derksen oppert nieuwe trainer Ajax: "Die kun je gewoon halen"

De trainerscarrousel komt langzaam weer in volle gang. Nu Arne Slot naar Liverpool lijkt te gaan, zijn zowel Ajax als Feyenoord op zoek naar een nieuwe trainer.

Bij Ajax lijkt Graham Potter topkandidaat, terwijl er ook hoop is op een terugkeer van Erik ten Hag. "Ten Hag denkt dat hij kan overleven bij Manchester United, maar die is elke dag weer verslaggevers aan het beledigen. Dan schrijf je je eigen doodvonnis", merkt Valentijn Driessen op in Vandaag Inside. "Er komt een nieuwe eigenaar, een nieuwe td, die gaan een nieuwe trainer nemen. Het is gewoon einde verhaal, alleen wil hij zich er niet bij neerleggen."

Volgens Driessen hoopt Potter op zijn beurt ook nog op Manchester United, mits Ten Hag ontslagen wordt. "Dan kan Ten Hag mooi naar Ajax", aldus de verslaggever. "Je kan in deze fase gewoon Ron Jans halen, die woont al in de buurt", oppert Johan Derksen voor de Amsterdammers. "Ik had Oosting er ook wel willen zien", voegt Driessen toe.

Derksen vindt dat echter nog te vroeg voor Oosting. "Dat vind ik voorlopig nog even een trainer voor de provincie, dat is echt een jongen voor de provincie", merkt hij op. Daar is Driessen het niet mee eens. "Dat was Slot ook, die heeft maar één jaar AZ gedaan en daarna bij Feyenoord geweldig. Je hoeft niet per se acht, negen jaar bij middelmatige clubjes rond te lopen."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
11/08
Ajax
16:45
SC Heerenveen
zo
18/08
NAC Breda
16:45
Ajax
zo
1/09
Feyenoord
14:30
Ajax
zo
15/09
Ajax
14:30
FC Utrecht
za
21/09
Go Ahead Eagles
20:00
Ajax
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
1 Ajax 0 0 0
2 Almere City 0 0 0
3 AZ 0 0 0
4 FC Groningen 0 0 0
5 FC Twente 0 0 0
6 FC Utrecht 0 0 0
7 Feyenoord 0 0 0
Bekijk de hele stand