Derksen: "Veroorzaker van alle ellende en staat leuk handjes te geven"

Valentijn Driessen en Johan Derksen zijn geen fan van Jan van Halst. Op dinsdagavond bij Vandaag Inside geeft Derksen aan dat hij het onbegrijpelijk vindt dat Van Halst nog steeds, na het zetten van de handtekeningen, op de foto gaat.

"Ik vind het zo leuk dat Jan van Halst nog altijd met nieuwe mensen op de foto staat", begint Derksen. "Jan rijdt helemaal vanuit Enschede, terwijl niemand hem serieus neemt, voor de foto." Valentijn Driessen is het volledig eens met zijn tafelgenoot. "De man is veroorzaker van alle ellende en die staat leuk en vrolijk handjes te geven."

"Hij zat ook op de tribune bij PSV, op het ereterras", vervolgt Derksen. "Ik zou me nooit meer buiten durven laten zien." Ook Driessen is van menig dat Van Halst zich beter niet meer kan laten zien. "Hij heeft er een puinhoop van gemaakt. Gewoon onder de tribune gaan zitten en je niet vertonen."

Vervolgens kijkt Derksen ook nog verder naar de rest van de malaise bij Ajax. "De hele teloorgang is wel veroorzaakt door buitenstaanders. Vroeger hadden we echte Ajacieden en dat waren ook vaak rijke patsers, die met dedain op ons neerkeken. Maar die hadden allemaal wel een Ajax-hart, hè."

Lees meer:
0 reacties