Derksen ziet ontwikkeling bij Ajax: "Hij is aan het terugkrabbelen"

Johan Derksen
Johan Derksen Foto: © Pro Shots

Johan Derksen heeft het idee dat Michael van Praag langzaam aan het terugkrabbelen is van zijn felle uitspraken over Alex Kroes. De geschorste algemeen directeur van Ajax hangt nog steeds een ontslag boven het hoofd.

Eerder sprak Van Praag zich zeer fel uit over de aandelenkwestie van Kroes. Nu de bestuursraad en veel leden van Ajax echter willen dat de algemeen directeur weer aan het werk kan, gaat de voorzitter van de RvC zijn keuze over de schorsing eerst toelichten. “Michael is een beetje aan het terugkrabbelen. Die heeft iets te hoog van de toren geblazen en te agressief", begint Derksen bij Vandaag Inside.

Derksen merkt dat Kroes binnen Ajax veel steun krijgt. "Die jongen loopt al veertig jaar bij Ajax rond en 131 Ajax-leden hebben zich bij de bestuursraad gemeld en willen dit niet. Zij blijven erbij dat Kroes de doodstraf krijgt voor door rood rijden", aldus de oud-voetballer. "Dat Van Praag hem van een misdrijf beticht, maar dan zegt hij: ja, een administratieve fout. Ik proef dus iets dat Van Praag van hem af wil.”

Lees meer:
0 reacties