Dick Schreuder genoemd bij Ajax: "Moet je doorheen kunnen kijken"

Dick Schreuder
Dick Schreuder Foto: © Pro Shots

Feyenoord moet op zoek naar een nieuwe trainer, omdat Arne Slot hoogstwaarschijnlijk vertrekt. De naam van Dick Schreuder wordt genoemd bij de Rotterdammers. Valentijn Driessen vraagt zich af waarom Schreuder niet bij Ajax in beeld is. Journalist Marcel van der Kraan denkt dat de trainer mogelijk toch naar Feyenoord gaat.

"Ik denk dat Dick Schreuder op dit moment een belangrijke kandidaat is", zegt Van der Kraan bij podcast Kick-off van De Telegraaf. "Want volgens mij is er inmiddels wel wat contact, maar Schreuder ligt nog voor drie jaar vast en hij is in Spanje de best verdienende trainer buiten LaLiga, dus Feyenoord zal een heel fors bedrag moeten betalen, ik denk zelfs een paar miljoen euro, voor Dick Schreuder."

Valentijn Driessen twijfelt of Schreuder wel klaar is voor een clubs als Feyenoord. "Daar ken ik hem onvoldoende voor, maar het is wel iemand die geen ervaring heeft. Die anderhalf jaar bij PEC Zwolle, dat zegt mij niet zoveel. Maurice Steijn had ook het beste jaar in de clubhistorie van Sparta achter zijn naam staan, maar hoe dat bij Ajax is afgelopen weten we inmiddels ook."

Volgens Driessen is Schreuder geen kandidaat meer bij Ajax. Dat broer Alfred eerder werd ontslagen bij de Amsterdamse club, zou de voornaamste reden zijn. "Daar moet je doorheen kunnen kijken", aldus Valentijn Driessen. 

Lees meer:
0 reacties