Dit is de vermoedelijke opstelling van Ajax voor De Klassieker

John van 't Schip
John van 't Schip Foto: © Pro Shots

Ajax neemt het zondag op tegen Feyenoord. In De Klassieker zullen de Amsterdammers het zonder Diant Ramaj moeten doen. De doelman raakte deze week geblesseerd en zal waarschijnlijk dit seizoen niet meer in actie komen.

Ramaj liep in de wedstrijd tegen Go Ahead Eagles een breuk in zijn elleboog op. Het Algemeen Dagblad verwacht dat Gerónimo Rulli komende zondag zijn vervanger zal zijn. De Argentijn zou daarmee voor het eerst sinds 12 augustus 2023 zijn opwachting maken in het eerste elftal van Ajax.

Trainer John van 't Schip kan in De Klassieker niet beschikken over Jordan Henderson en Steven Berghuis. Josip Sutalo keert wel terug in de selectie, maar wordt niet in de basiself verwacht. Brian Brobbey en Chuba Akpom zijn ook weer op de weg terug. Zij worden op de bank verwacht, omdat ze nog niet kunnen starten.

Vermoedelijke opstelling Ajax: Gerónimo Rulli; Devyne Rensch, Ahmetcan Kaplan, Jorrel Hato; Anton Gaaei, Benjamin Tahirovic, Sivert Mannsverk, Kenneth Taylor; Kristian Hlynsson, Steven Bergwijn, Mika Godts

Lees meer:
0 reacties