Driessen: "Als je beschuldigingen uit, moet je ook benoemen wat"

Pierre van Hooijdonk
Pierre van Hooijdonk Foto: © Pro Shots

Valentijn Driessen vindt dat Pierre van Hooijdonk een fout heeft gemaakt door Maurice Steijn publiekelijk aan te vallen. Dat vertelt hij in een videofragment.

Volgens Driessen moet Van Hooijdonk in zijn functie exact weten wat er aan de hand is. "Pierre is nu commissaris bij NAC. Die moet dan precies weten waar het om gaat. Die moet precies weten wat er op papier staat. Als je dat soort beschuldigingen uit, dan moet je ook man en paard noemen. Dit is natuurlijk echt onder de gordel. Dit is gewoon een persoonlijke aanval. Om iemand zwart te maken, dat kan je gewoon niet maken als je niet met bewijzen naar buiten komt. Het gaat erom dat Steijn verdiend zou hebben aan transfers met bevriende zaakwaarnemers via Mattijs Manders. Bij Pierre heette die Lammers, maar goed, het is een kniesoor die daarop let."

De journalist zag vervolgens dat de ex-speler moeite had met de vragen en dat hij geen concreet antwoord gaf. "Pierre kwam ook een beetje In de problemen. Die heeft allerlei dingen gezegd die hij eigenlijk niet wilde zeggen, hij ging ook allerlei verkeerde namen noemen. Maar ja, het was heel vals eigenlijk om dat te doen, dan moet je met bewijzen komen. En nu zet hij Maurice Steijn neer in een hoek waarin hij zich eigenlijk niet kan verdedigen. Want ja, als iets niet waar is, dan kan je moeilijk verdedigen, maar hij zit wel in het beklaagdenbankje. Dus ja, ik vond het echt erg laag van Van Hooijdonk. Je mag best een hekel hebben aan iemand en hij mag ook een slechte trainer vinden. Hij mag het ook een luie trainer vinden, dat maakt allemaal niet uit. Er zijn meer luie trainers die het geweldig hebben gedaan. Maar begin over zijn middenveld, begin niet hierover."

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
3/03
Ajax
12:15
FC Utrecht
zo
10/03
Ajax
14:30
Fortuna Sittard
zo
17/03
Sparta Rotterdam
16:45
Ajax
zo
31/03
PEC Zwolle
12:15
Ajax
do
4/04
Ajax
21:00
Go Ahead Eagles
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
2 Feyenoord 23 41 55
3 FC Twente 23 23 47
4 AZ 23 22 42
5 Ajax 23 8 36
6 Go Ahead Eagles 23 5 34
7 NEC 23 6 33
8 FC Utrecht 23 -1 32
Bekijk de hele stand