Driessen: "Bewijzen dat hoop geen uitgestelde teleurstelling is"

Valentijn Driessen
Valentijn Driessen Foto: © BSR Agency

Valentijn Driessen heeft zijn licht geworpen op de definitieve EK-selectie. Dat doet hij In zijn  column in De Telegraaf.

In zij column legt Driessen uit waarom sommige spelers niet zijn geselecteerd door de bondscoach. “Jongens als Quinten Timber, Joshua Zirkzee en Mats Wieffer stonden zeker op zijn radar, zei Koeman, maar zijn simpelweg niet fit, was de verklaring. Omdat hij Maatsen thuislaat, bood Koeman zichzelf de ruimte een extra aanvaller op te roepen. Steven Bergwijn, die op de nominatie stond om af te vallen, is de gelukkige.”

Dat is volgens Valentijn echter geen overbodige luxe. “Omdat er nogal wat vraagtekens zijn omtrent de fitheid van veel internationals in de voorhoede. Brian Brobbey, Steven Bergwijn en Depay hebben allemaal een wisselvallig, blessurerijk seizoen achter de rug. Met een relatief oude achterhoede, een aanval met nogal wat brekenbeentjes en een middenveld waarop Koemans hoop de geblesseerde Frenkie de Jong, al een tijd niet thuis geeft, kan Oranje slechts hopen op een succesrijk EK. En bewijzen dat hoop niet altijd uitgestelde teleurstelling is”, aldus de Chef Voetbal van de krant.

Lees meer:
0 reacties