Driessen duidelijk over Ajax-target: "Het zou mij niet verbazen"

Valentijn Driessen weet dat Owen Wijndal openstaat voor een transfer naar Ajax. De geruchten over een eventuele transfer zijn aangewakkerd na een onderonsje op Instagram tussen de AZ-verdediger en spelers van Ajax.

Op Instagram deelden Jurriën Timber een foto met Wijndal, waarop Brian Brobbey reageerde met "soon". Driessen wordt in een video-item van De Telegraaf gevraagd naar de situatie van de vleugelverdediger. "Het zou mij niet verbazen. Ajax is op zoek naar een linksback. Wijndal wil zelf heel graag naar Ajax."

Of een deal daadwerkelijk rond gaat komen, is nog maar de vraag. "Ajax twijfelt nog een beetje, maar dat heeft ook te maken met de transfersom", aldus Driessen. De verdediger verlengde onlangs zijn contract bij AZ tot de zomer van 2024, waardoor Ajax in de buidel zal moeten tasten. Daarnaast lieten de Alkmaarders al weten niet zomaar een speler te willen laten gaan naar de traditionele top-drie.

Dusan Tadic met de schaal

Ajax wint voor 30.00 (!) keer je inzet!

Ajax is al kampioen, maar speelt zondagmiddag nog wel de laatste competitiewedstrijd op bezoek bij Vitesse. Als nieuwe speler krijg je bij BetCity voor een overwinning van Ajax nu maar liefst 30 keer je inzet! Schrijf je hier in!

Lees meer:
0 reacties