Driessen en Derksen eens over Ajax-duo: "Maken een goede indruk"

Valentijn Driessen
Valentijn Driessen Foto: © Orange Pictures

Valentijn Driessen en Johan Derksen zijn positief gestemd over Marijn Beuker en Kelvin de Lang. Het jonge duo moet samen met Alex Kroes aan de wederopbouw van Ajax werken.

Deze week werd bekend dat Kroes als technisch directeur terugkeert bij Ajax. Hij werd door Michael van Praag geschorst als algemeen directeur, maar de voorzitter van de RvC komt terug van die beslissing. Driessen prijst Kroes voor zijn reactie, die Van Praag weinig kwalijk neemt. “Dat vind ik wel groots, zeg maar. Er zijn heel veel mensen die best rancuneus zijn", merkt de journalist op in Vandaag Inside. "Ik zeg niet wie, maar sommigen zijn wel rancuneus. Dat is hij niet."

Derksen vraagt zich af hoeveel Kroes zich daadwerkelijk met de technische functies gaat bemoeien. "Hij is wel technisch directeur, maar eigenlijk wordt alles bepaald door twee jonge heren die nieuw zijn", doelt de oud-voetballer op De Lang en Beuker. "Ik hoop dat ze kwaliteiten hebben. Het is op zich wel mooi dat twee jonge mensen daar nu de kans krijgen." Driessen is ook positief. "Ze maakten op mij een goede indruk, maar het zijn wel groentjes."

Lees meer:
0 reacties