Driessen haalt uit naar Ajacied: "Het is gewoon pure minachting"

Valentijn Driessen
Valentijn Driessen Foto: © Orange Pictures

Valentijn Driessen is absoluut niet te spreken over de houding van Steven Bergwijn tijdens het persmoment van het Nederlands elftal. De Ajacied stamelde een paar halve antwoorden op en zei meermaals 'het eens te zijn met Davy'. Hiermee doelde hij op Davy Klaassen, die de vragen wel volledig beantwoordde.

"Iedereen komt daar voor hem en Davy Klaassen", begint Driessen in de Podcast Kick-off in Qatar. "Ten eerste kom je vanuit Nederland naar Qatar en in Qatar draaf je daar om 17.30 uur op om een paar vragen te stellen. Er komt geen zinnig woord uit."

"Het is gewoon pure minachting van de journalistiek en de Nederlandse kijker", gaat de journalist verder. "Ze weten echt wel een goede vraag te stellen en daar verwacht je gewoon een volwassen antwoord op. Niet dat schaapachtige gedoe wat we nu gezien hebben. Ook voor de KNVB is dit echt een regelrechte aanfluiting."

Ajax-watcher Mike Verweij is het eens met Driessen, maar vindt ook dat de KNVB wat te verwijten valt. "Hij zit daar met de grootste tegenzin aan de tafel. Als je dat weet als KNVB, als je dat weet als persvoorlichter... Zet hem er dan gewoon niet neer en zet desnoods een reserve als Marten de Roon er neer."

"Het ligt zeker aan Bergwijn, maar ook aan de KNVB. Je helpt hem er niet mee, je helpt de pers er niet mee, je helpt de fans er niet mee, de televisiekijker niet, dus doe het gewoon niet", aldus Verweij.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in Ajax komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op Ajax (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
za
30/09
RKC Waalwijk
21:00
Ajax
zo
8/10
Ajax
14:30
AZ
zo
22/10
FC Utrecht
12:15
Ajax
zo
29/10
PSV
14:30
Ajax
za
4/11
Ajax
21:00
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
11 PEC Zwolle 6 -4 7
12 SC Heerenveen 6 -7 6
13 RKC Waalwijk 6 -8 6
14 Ajax 5 -3 5
15 Vitesse 6 -7 3
16 FC Utrecht 6 -10 3
17 FC Volendam 5 -8 1
Bekijk de hele stand