Driessen hoopvol voor seizoenslot Ajax: "Komen er weer bovenop"

Valentijn Driessen
Valentijn Driessen Foto: © Vandaag Inside

Valentijn Driessen denkt dat Ajax dit seizoen nog wel met een aantal overwinningen kan afsluiten. Na de harde nederlaag bij Feyenoord is de stemming in Amsterdam in mineur.

Dit weekend zakte Ajax af naar de zesde plek, maar Driessen denkt dat er nog genoeg kansen liggen om vijfde te worden. "Dit Ajax doet heel erg veel pijn aan je ogen. Brobbey komt dadelijk weer terug en met een beetje mazzel ook Steven Berghuis", merkt hij op in de Telegraaf. "Niet te vergeten Jordan Henderson, waar is onze grote Hendo? Die zal toch ook ooit een keertje terugkomen voor al dat grote geld dat hij verdient. Misschien dat het dan iets beter gaat."

Met nog vijf wedstrijden te gaan is FC Twente de enige ploeg uit het linkerrijtje dat nog rest voor Ajax. "Dan zijn de tegenstanders ook niet van het niveau Feyenoord of PSV. Tegen die mindere tegenstanders moet je er uiteindelijk wel weer bovenop komen, maar dit seizoen is het hopen dat je Europees voetbal haalt en dan weer van onderaf beginnen", aldus de journalist, die het voor de toekomst somber inziet. "Het gaat nog wel een paar jaar duren voor dit Ajax zoals Feyenoord kan spelen."

Lees meer:
0 reacties