Driessen: "Je kunt hem ook de ballen laten oppompen voor de training"

Valentijn Driessen
Valentijn Driessen Foto: © Orange Pictures

Mike Verweij en Valentijn Driessen zijn verbaasd door de ontkenning van Alfred Schreuder dat Danny Blind grote invloed heeft bij Ajax. In de Kick-off podcast van De Telegraaf legt Driessen uit dat Blind wel degelijk grote invloed heeft bij Ajax en dat dat ook volstrekt logisch is.

“Hij zei dat het voor mijn rekening was”, begint Driessen. “Hij had niet dat gevoel. Maar Alfred Schreuder weet donders goed dat Danny Blind daar ook rondloopt. Dat er bepaalde presentaties zijn geweest waar Danny Blind ook bij aanwezig was. Schreuder weet er weinig van wat er gebeurt als er onderhandeld moet worden, daar zit hij niet bij. Maar hij weet ook dat er lijntjes zijn met Danny Blind bij de onderhandelaars. Ik vind het ook niet erg, ik vind het alleen niet slim van hem om het op die manier te zeggen.“

“Danny Blind is officieel commissaris-af omdat hij assistent in van Louis van Gaal", legt de journalist verder uit. "Alleen is het de bedoeling dat hij na het WK terugkeert in de rvc van Ajax. Op dit moment is er geen technisch commissaris. Het is logisch dat Danny Blind wel wil weten wat er bij Ajax gebeurt. Ook de andere commissarissen willen van Danny Blind weten of ze op de goede weg zijn. Ik begrijp heel goed dat Danny Blind daar bij wordt betrokken.”

"Hij heeft eigenlijk geen functie, je kunt hem in feite overal voor inschakelen. Je kunt hem ook de ballen laten oppompen voor de training, dan zeggen we er niets van", zo besluit Driessen.

Zet €10 euro in & ontvang €50 euro aan FREE bets!

Heb jij vertrouwen in Ajax komend weekend? Unibet heeft een mooie actie voor nieuwe spelers! Klik hier om je te registreren, zet minimaal 10 euro in op Ajax (of een andere wedstrijd) en krijg maar liefst vijf GRATIS weddenschappen van 10 euro!

Lees meer:
0 reacties
Agenda
zo
8/10
Ajax
14:30
AZ
zo
22/10
FC Utrecht
12:15
Ajax
zo
29/10
PSV
14:30
Ajax
do
2/11
Ajax
20:00
FC Volendam
zo
5/11
Ajax
16:45
SC Heerenveen
Bekijk de hele agenda
Stand
# Team GS DS P
12 Vitesse 7 -6 6
13 SC Heerenveen 7 -8 6
14 RKC Waalwijk 6 -8 6
15 Ajax 5 -3 5
16 Almere City 7 -12 4
17 FC Utrecht 7 -12 3
18 FC Volendam 6 -10 1
Bekijk de hele stand