Driessen kraakt Ajax-target: "Niemand is geïnteresseerd in hem"

Valentijn Driessen
Valentijn Driessen Foto: © Vandaag Inside

De onrust in Amsterdam lijkt nog lang niet te gaan liggen, merkt ook Valentijn Driessen. De journalist zag Ajax zondag de volgende harde klap krijgen, na een 6-0 recordnederlaag bij aartsrivaal Feyenoord.

De bestuurlijke crisis is al even aan de gang in Amsterdam. "Toch is het veel te goedkoop om de huidige slechte prestaties van het eerste elftal daarop af te wentelen. Hoewel een vrijwillig of gedwongen vertrek van drie falende commissarissen – Annette Mosman, Cees van Oevelen, Georgette Schlick – volstrekt logisch en terecht is, zal John van ’t Schip daar niet beter van gaan presteren met zijn elftal", schrijft Driessen in de Telegraaf.

Daarbij zit Ajax opnieuw zonder algemeen directeur, terwijl er snel een trainer gevonden moet worden. "Het is bekend dat hij wil wachten op Erik ten Hag en het is dan heel wonderlijk dat de naam van Graham Potter is gevallen op de burelen in de ArenA", aldus de journalist. "De Brit lonkte zelf naar Ajax en heeft het leuk gedaan bij Brighton. Daarna faalde Potter bij Chelsea en geen Premier League-club is nu in hem geïnteresseerd."

De schorsing van Kroes krijgt echter nog een staartje nu de bestuursraad tegen het besluit van Michael van Praag en de Raad van Commissarissen wil ingaan. "Dat is de slangenkuil Ajax waarin niemand zijn leven zeker is", besluit Driessen.

Lees meer:
0 reacties