Driessen kritisch: "H2 heeft bij mij nog geen voldoende gescoord"

Ryan Gravenberch
Ryan Gravenberch Foto: © Pro Shots

Ajax incasseert grote bedragen voor Sébastien Haller en Ryan Gravenberch. Valentijn Driessen is in zijn kick-off podcast van de Telegraaf echter van mening dat men in Amsterdam veel meer hadden moeten innen voor de twee uitgaande transfers.

"Ik moet eerlijk zeggen 31 miljoen vast en eventueel kan het oplopen tot 35 miljoen, vind ik niet een bedrag dat bij Ajax hoort", zo begint Driessen over de transfer van Haller. "Hij heeft het niet goed gedaan in Engeland maar geweldig gedaan in Duitsland. Ik vind het niet de hoofdprijs die Ajax heeft gekregen. Met bonussen er bij is het twaalf miljoen meer dan waarvoor je hem anderhalf jaar geleden gekocht hebt. Daarna heeft hij Ajax de titel bezorgd, een tweede titel bezorgd, topscorer geworden en in Europa heel goed gedaan, dan kun je niet over de hoofdprijs praten."

"Hetzelfde vind ik voor Gravenberch", zo vervolgt de journalist. "18,5 miljoen dat kan oplopen tot 24 miljoen. Dan zegt iedereen dat hij nog maar één jaar contract had. Maar een jaar geleden ging Camavinga voor 31 miljoen naar Real Madrid. Daar kwamen de bonussen nog bij. Hij kwam van Rennes, Europees voetbal nul komma nul. Gravenberch heeft Europees gespeeld, is geselecteerd voor het Nederland elftal en heeft al honderd wedstrijden in de Eredivisie gespeeld. Dan vind ik het geen hoofdprijs."

"H2 (Hamstra en Huntelaar, red.) heeft bij mij nog geen voldoende gescoord", zo eindigt Driessen. "Ook omdat ze nog niets hebben binnengehaald".

Lees meer:
0 reacties
Laatste reacties
Stand
# Team GS DS P
1 Feyenoord 33 52 82
2 PSV 33 48 72
3 Ajax 33 50 69
4 AZ 33 34 67
5 FC Twente 33 37 61
6 Sparta Rotterdam 33 18 56
7 FC Utrecht 33 4 51
Bekijk de hele stand